Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma

Aizsērējusi izlietne ir reāla problēma. Galu galā tās dēļ nav iespējams normāli mazgāt traukus. Turklāt šī iemesla dēļ bieži rodas nepatīkama smaka, kas padara uzturēšanos virtuvē neērtu. Tāpēc šodien mēs pastāstīsim, kā tīrīt izlietni mājās. Līdzekļu ir daudz, taču neviens no tiem nav izrādījies tik efektīvs.

Diemžēl aizsērējusi izlietne ir problēma, ar kuru agri vai vēlu saskarsies katrs no mums. Tā vai citādi pārtikas pārpalikumi nokļūst kanalizācijā, un laika gaitā tā aizsērējas. Protams, vienmēr var iegādāties veikalā nopērkamu preci. Tomēr šie līdzekļi bieži ir diezgan agresīvi. Kāpēc pakļaut sevi briesmām, ja var atrast pašdarinātu un dabisku alternatīvu.

Mums ir vienkārši veids, kas darbojas ne sliktāk kā veikalā iegādātie produkti. Tas palīdzēs jums atbrīvoties no problēmas tikai dažu minūšu laikā. Jā, un sastāvdaļas šim maisījumam noteikti būs atrodamas jūsu virtuvē. Viss, kas Jums nepieciešams, ir 4 ēdamkarotes cepamās sodas un 500 ml etiķa.

Kas ar tiem jādara? Viss ir ļoti vienkārši. Ieberiet cepamo sodu izlietnē un pēc tam piepildiet to ar etiķi. Pēc tam atstājiet to 5-10 minūtes. Kamēr notiek reakcija, uzvāra pusotru litru ūdens. Caurumā ielej verdošu ūdeni. Šī metode izšķīdinās visus piesārņotājus un uz ilgu laiku atbrīvos no aizsērējuma problēmas!

Lasi arī: Ja veļas mašīnā veidojas pelējums un netīrs aplikums, ielieku tur pašu stiprāko līdzekli – citronu

Slikta smaka

Bieži vien no izlietnes var izdalīties arī nepatīkama smaka. Atkal palīgā nāk cepamā soda. Sajauc 200 g sodas un 200 g sāls. Ieberiet šo maisījumu kanalizācijā un uzlejiet 150 g silta etiķa un nedaudz ūdens. Pēc pāris minūtēm visu noskalo ar tekošu ūdeni.

Pēc šādas vienkāršas procedūras visas nepatīkamās smakas pazudīs. Patīkama smarža un tīrības sajūta paliks ar jums ilgu laiku. Vienkārši atkārtojiet šo procedūru laiku pa laikam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment